Borsverkleining wanneer grote en zware borsten een probleem worden

sporten grote borstenVrouwen met grote en zware borsten ondervinden vaak problemen met het sporten. Sporten is namelijk zeer lastig met grote en zware borsten. Zelfs de beste sportbeha kan dit probleem niet verhelpen. Goede kleding kan het sporten enkel iets minder lastig maken maar het probleem niet laten verdwijnen.

Doordat de vrouwen lastig kunnen sporten met grote en zware borsten kan dit ook leiden tot gezondheidsproblemen. In deze gevallen zouden vrouwen kunnen overwegen om een Borstverkleining te laten uitvoeren. Dit is een ingreep die door een plastisch chirurg wordt uitgevoerd en waarbij de borsten worden verkleind door vetweefsel uit de borsten te verwijderen. Dit is een zeer simpele uitleg van de procedure waar natuurlijk nog meer bij komt kijken.

Borstverkleining procedure

De procedure waarbij een plastisch chirurg grote en zware borsten verkleint bestaat uit verschillende stappen. Als eerste wordt met de arts besproken wat de problemen zijn die de vrouwen ondervinden en wat zij graag zouden willen doen met de vorm van de borsten. Hierbij zal de chirurg een duidelijk beeld proberen te scheppen hoe de borsten er na de verkleining uit komen te zien.

Tijdens de behandeling zal vervolgens weefsel uit de borsten worden weggenomen waardoor deze in volume en gewicht zullen afnemen. De laatste stap is het liften van de huid van de borsten waardoor deze de mooie vorm krijgen die door de vrouwen is gewenst. Uiteindelijk zullen zij kunnen genieten van mooie borsten en zal het sporten een stuk makkelijk voor hen zijn.

Comments are closed.