Concentratie verbeteren met LTO3

koffie

Ben jij ook wel eens angstig als je teveel koffie op hebt?

Het doel wat mensen voor ogen hebben als zij LTO3 nemen is het verbeteren van de concentratie. Een grote groep personen zegt positieve resultaten te hebben bereikt met de natuurlijke supplementen. Je kunt voordelig LTO3 bestellen op het internet, maar het is ook in bepaalde apotheken verkrijgbaar. In Nederland is het een voedingssupplement, dus vrij verkrijgbaar.

Het is een geheel natuurlijk product wat bestaat uit een aantal ingrediënten die de concentratie kunnen verbeteren. Er zit bijvoorbeeld een hoge dosering Omega-3 vetzuren in en L-theanine. Dit laatste is erg interessant, het is namelijk extract van groene thee. Als je veel koffie drinkt, dan krijg je op een bepaald moment vaak last van een ‘overschot’ aan cafeïne.

Veel mensen combineren de koffie met L-theanine om wel de voordelen van koffie te hebben (extra scherpte) maar niet de nadelen (angstig en dergelijke). Dit stofje wordt dus ook gebruikt in LTO3, wat ervoor zorgt dat je dus extra scherp bent, bijvoorbeeld tijdens colleges of tijdens het werk. Het is in ieder geval het proberen waard, het supplement is namelijk niet super duur en voor veel mensen dan ook goed bereikbaar.

 

Comments are closed.